123456789...9

paris:
Ma 17:08
:fetreng2::fetreng2::fetreng2:Nem szereti a párom a zödséghámozót,órákig eltököl ilyenekkel,de most 1 perc alatt lehúztam neki a hámozóval,csak tisztáznia kellett!:fetreng2:most már tényleg pihi van.....kirakok pár képet és lehet olvasásra adom a fejem!:jovolt:Vettem 4 Martha Tailor könyvet!:dance3::jovolt::)
ilente52
Előzmény megjelenítése
ilente52:
Ma 16:59
Sejtettem, hogy kemény felügyelet kell most a konyhában a robotok, szakácsnők és kukták mellé, mert különben azok csak hímeznének-hámoznának, jobb lenne az összeset elzavarni, mert nélkülük hamarabb elkészülne minden. :csodas::csodas::csodas::fetreng2::fetreng2::fetreng2:
paris
Előzmény megjelenítése
paris:
Ma 15:15
Én nem tehetem.....dolgom van....bár néha leülök ide kicsit,mert fáj a lábam....most a fejem is ettől a bolondos széltől....sütim pipa,brassói pipa,csigatészta kifőzve,fasírt készülőben,hogy reggel csak sütögetni kelljen a hagymáskrumplihoz...húsleves seccperc alatt feldobom reggel...Papa hámoz mindent!:futty::foz::sziv::puszi:
ilente52
Előzmény megjelenítése
ilente52:
Ma 14:09
Megfogadom a tanácsodat. :yes::yes::yes: Dőlj le Te is. :sziv::puszi:
paris
Előzmény megjelenítése
paris:
Ma 13:36
Sajnálom,részvétem,lehet ezért nem aludtál jól.....most meg olyan viharos lökött szél fúj,hogy megfájdúlt a fejem....bolondos időjárás:homlok:....pihend ki a délelőttöt szundíts egyet!=):sziv::puszi:
ilente52
Előzmény megjelenítése
ilente52:
Ma 13:26
:haliho::haliho::haliho: Szia Zsóka, egészségedre a kávét és köszi a vudut! :köszi::köszi::köszi::rozsa::rozsa::rozsa::sziv::puszi: Ma nem jó napra ébredtem, nem is aludtam túl jól. Délelőtt temetésen voltam a testvéreimmel, apukám rokonságából elment az utolsó öreg is. Átvettük a stafétabotot, az unokatestvéreimmel -már aki életben van még- mi lettünk az öregek. :yes::yes::yes::S
paris
Előzmény megjelenítése
paris:
Ma 09:39
Szia István,szép napod legyen én jól aludtam és te?=):)
:köszi::kave::jovolt::puszi::puszi::puszi::sziv::vudu::vudu::vudu::sziv::puszi::oleles:
ilente52
Előzmény megjelenítése
ilente52:
Ma 07:42
:jovolt::jovolt::jovolt: Remélem, jól aludtál. :D:sziv::puszi:
paris
Előzmény megjelenítése
ilente52:
Ma 07:41
Sziasztok! :haliho::viraglobalo::viraglobalo::viraglobalo:
Szép napot kívánok mindenkinek! :oleles:
Itt a finom kávé: :kave::kave::kave::kave::kave::angyal::kave::angyal::kave: :angyal::kave::sziv::puszi:
Patanyónknak, Eramamának, Dittinek és mindenkinek, akinek szüksége van rá! :sziv::vudu::sziv::vudu::sziv::vudu::sziv::vudu::sziv::vudu::sziv::puszi:
Szövegméret: 10px | 12px | 14px