1234567891011...11

ilente52:
Ma 13:37
Szia Kriszta, köszi a friss test-lelki frissítőt! :köszi::köszi::köszi::rozsa::rozsa::rozsa::sziv::puszi: Ma még el tudnék képzelni egy fagyit a fodrásztól jövet. :D Sajnos, nem Mártinkhoz megyek nyiratkozni, korán kéne indulni és átszállás nélkül nem is lehet megoldani. :S
nyafimaci
Előzmény megjelenítése
ilente52:
Ma 13:27
:haliho::haliho::haliho: Szép napot neked is Maria! :nap::helo:
Maria23
Előzmény megjelenítése
nyafimaci:
Ma 11:55
Sziasztok!:haliho::haliho: Szép :nap:-ot mindenkinek:kave::kave::kave::kave::kave::kave::kave::kave::kave::kave::kave::kave::kave::kave::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu:
Maria23:
Ma 10:58
sziasztok szép napot mindenkinek
ilente52:
Ma 09:54
Köszi Mariann, elmentettem Mártinak. :köszi::köszi::köszi::rozsa::rozsa::rozsa::sziv::puszi:
enigma
Előzmény megjelenítése
ilente52:
Ma 09:48
Hát abból az állatból itt is bő termés van, már nem is használjuk a kicsinyítő képzőt, nálunk egyszerűen csak polos. Na és akad harlekinkati is, azok is befelé igyekeznek, főleg amikor az erkélyen van dolgunk. De bemásznak a nyavalyások a szúnyogháló melletti réseken is, úgyhogy nekünk is résen kell lenni. :csodas: Eredményes napod legyen! :nap::nap::nap:
ROSE01
Előzmény megjelenítése
ROSE01:
Ma 08:07
További jó játékot! :D
ROSE01:
Ma 08:06
Nem tudom, hogy fogok haladni vele. Ha még tart a poloskainvázió, hozzá sem kezdek. Bárcsak megdöglene minden poloska. Eddig szellőztetni is úgy tudtam, hogy őrt álltam egy seprűvel.
Látom, ti sem értek rá unatkozni, mindig van dolgotok.
Puszi, É.
ilente52
Előzmény megjelenítése
ilente52:
Ma 07:16
:haliho::haliho::haliho: Szia Éva, köszi a napi ambróziát és a különvudut is! :köszi::köszi::köszi::rozsa::rozsa::rozsa::sziv::puszi: Tegnap is ki tudtuk használni a jó időt, délután a temetőben jártunk. Ma délután fodrászlátogatás van betervezve, Katinak még a héten a Gyógyfürdőben telnek a délelőttjei. Ha elfogyott az ablakod, szívesen látunk! :D:nap::nap::nap::sziv::puszi:
ROSE01
Előzmény megjelenítése
Szövegméret: 10px | 12px | 14px