1234567891011121314151617...18

ilente52:
Csütörtök 16:35
Szia Zsuzsa, egészségedre a kávét és köszi a vudut! :köszi::köszi::köszi::rozsa::rozsa::rozsa::sziv::puszi: A kávéra már késő van, de szívesen elmosogatok. :D:sziv::puszi:
zsuzsa555
Előzmény megjelenítése
ilente52:
Csütörtök 16:32
:haliho::haliho::haliho: Szia Erzsi, köszi a vudut! :köszi::köszi::köszi::rozsa::rozsa::rozsa::sziv::puszi: Használt a vuduhegy, megvannak a leletek, szerintem jók, legalábbis elfogadhatók, remélem, a dokik szerint is. :D Szép napot neked is! :nap::nap::nap::sziv::puszi:
erzsip
Előzmény megjelenítése
ilente52:
Csütörtök 16:30
:haliho::haliho::haliho: Szia Zsóka, köszi a vudut! :köszi::köszi::köszi::rozsa::rozsa::rozsa::sziv::puszi: Jó hogy jöttél, már köröztetni akartalak az Interpollal! A vudura neked van most szükséged, máris küldöm, használjon: :vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::sziv::puszi:
paris
Előzmény megjelenítése
zsuzsa555:
Csütörtök 11:10
sziasztok szép napot mindenkinek:nap:BYEBYE:sziv::puszi::oleles::kave::kave::kave::kave::kave::kave::kave::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu:
paris:
Csütörtök 10:42
Köszi Zsike.....ezek a bacik most nagyon vitték fölfelé a vérnyomásomat,szívritmusomba is beleszóltak,cukromat is felvitték....ez most kemény volt!Más jól van a családban szerencsére és remélem ti is jól vagytok!:yes::oleles::sziv::puszi:
erzsip
Előzmény megjelenítése
erzsip:
Csütörtök 10:35
Szia István! Neked is szép napot kívánok!:vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu:
ilente52
Előzmény megjelenítése
erzsip:
Csütörtök 10:34
Szia Zsóka! Sejtettem, hogy valami baj van, mert szombat óta nem láttalak itt. Gyógyulj meg gyorsan. :vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu:
paris
Előzmény megjelenítése
paris:
Csütörtök 10:30
Sziasztok,szép napot,jóegészséget mindenkinek!:vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::sziv::sziv::sziv::puszi::oleles:
Úgy tűnik,hogy megmaradok még egy ideig....hiányzásom oka,maródiság!:):sziv::puszi:
ilente52:
Csütörtök 07:49
:haliho::haliho::haliho: Szia Mártink, szép napod legyen! :rozsa::rozsa::rozsa::sziv::puszi:
ffmarti
Előzmény megjelenítése
Szövegméret: 10px | 12px | 14px