1234567891011121314...14

ilente52:
Csütörtök 11:29
Zalán elkísérte Katit a boltba. :) Holnap megy vissza az orvoshoz, hogy hétfőn újrakezdheti-e a beszoktatást a bölcsibe. Aprónép gyógyuljon: :vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::sziv::puszi:
haryka
Előzmény megjelenítése
paris:
Csütörtök 09:58
Sztiasztok,szép napot és jobbulást kívánok kicsiknek-nagyoknak!:sziv::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::sziv::puszi::oleles::simi:
banfalvine42:
Csütörtök 09:19
:puszi::puszi::puszi::sziv::puszi::puszi::puszi::kave::puszi::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::viraglobalo::viraglobalo::viraglobalo::viraglobalo::viraglobalo:
haryka:
Csütörtök 08:11
Nálunk is alakul a helyzet,tegnap nem mentem,majd ma látogatok...
a kicsi visszaesett,nővére alakul,még nem lélegezhetünk fel
:S:yes::no::vudu::vudu::vudu:
ilente52
Előzmény megjelenítése
ilente52:
Csütörtök 07:56
:haliho::haliho::haliho: Szia Haryka, egészségedre a kávét és köszi a vudut! :köszi::köszi::köszi::rozsa::rozsa::rozsa::sziv::puszi: Zalán most a korai járattal érkezett, éjszaka elég jól aludt, és most nem olyan nyűgös mint tegnap volt. :jovolt::jovolt::jovolt:
haryka
Előzmény megjelenítése
haryka:
Csütörtök 07:42
Sziaaa,kösziii,jó reggelt!:D
:haliho::puszi::haliho::nap::nap::nap:

:vudu::vudu::vudu::sziv::vudu::vudu::vudu::sziv::vudu::vudu::vudu::sziv::vudu::vudu::vudu::sziv::vudu::vudu::vudu::sziv::vudu::vudu::vudu:
ilente52
Előzmény megjelenítése
ilente52:
Csütörtök 07:19
Sziasztok! :haliho::viraglobalo::viraglobalo::viraglobalo:
Szép napot kívánok mindenkinek! :oleles:
Itt a finom kávé: :kave::kave::kave::kave::kave::angyal::kave::angyal::kave: :angyal::kave::sziv::puszi:
Patanyónknak, Eramamának, Dittinek, Zsuzsának és mindenkinek, akinek szüksége van rá! :sziv::vudu::sziv::vudu::sziv::vudu::sziv::vudu::sziv::vudu::sziv::puszi:
ilente52:
Szerda 20:53
Szokták mondani, hogy kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond. Szerintem meg az a nagy, amiben éppen benne vagyunk. Csak jól kell belőle kijönni. Legalábbis a lehető legjobban. :yes::yes: Boginak is jobbulást! :vudu::vudu::vudu::sziv: Jó pihenést, jó éjszakát mindenkinek. BYEBYE:sziv::puszi:: szépálmokat :
paris
Előzmény megjelenítése
paris:
Szerda 20:18
Szia István,egyenlőre jók vagyunk,de Bogikám köhög és hapcizott is párat,lappang valami.....maj meglátjuk!Kicsit be vagyok havazva mostanába....Petra unokám a barátjával albérletet vettek ki és amivel tudok segítek,függönyvarrás,konyhai felszereléseket összeszedtem ami volt,ma vásároltunk is együtt eztazt,Bogikámat vittem az oviból 1 órára meseterápiára(van ennek rendes,becsületes neve,de én csak így hívom):fetreng2:jobbfélteke,balfélteke...no nem kugli!:fetreng2:Ez a Zaláné:sziv::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::sziv::puszi:ez a tiétek:sziv::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::sziv::puszi::sziv::puszi:
ilente52
Előzmény megjelenítése
Szövegméret: 10px | 12px | 14px