123456789101112...12

nyafimaci:
Kedd 11:55
Sziasztok!:haliho::haliho: Szép :nap:-ot mindenkinek:kave::kave::kave::kave::kave::kave::kave::kave::kave::kave::kave::kave::kave::kave::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu:
Maria23:
Kedd 10:58
sziasztok szép napot mindenkinek
ilente52:
Kedd 09:54
Köszi Mariann, elmentettem Mártinak. :köszi::köszi::köszi::rozsa::rozsa::rozsa::sziv::puszi:
enigma
Előzmény megjelenítése
ilente52:
Kedd 09:48
Hát abból az állatból itt is bő termés van, már nem is használjuk a kicsinyítő képzőt, nálunk egyszerűen csak polos. Na és akad harlekinkati is, azok is befelé igyekeznek, főleg amikor az erkélyen van dolgunk. De bemásznak a nyavalyások a szúnyogháló melletti réseken is, úgyhogy nekünk is résen kell lenni. :csodas: Eredményes napod legyen! :nap::nap::nap:
ROSE01
Előzmény megjelenítése
ROSE01:
Kedd 08:07
További jó játékot! :D
ROSE01:
Kedd 08:06
Nem tudom, hogy fogok haladni vele. Ha még tart a poloskainvázió, hozzá sem kezdek. Bárcsak megdöglene minden poloska. Eddig szellőztetni is úgy tudtam, hogy őrt álltam egy seprűvel.
Látom, ti sem értek rá unatkozni, mindig van dolgotok.
Puszi, É.
ilente52
Előzmény megjelenítése
ilente52:
Kedd 07:16
:haliho::haliho::haliho: Szia Éva, köszi a napi ambróziát és a különvudut is! :köszi::köszi::köszi::rozsa::rozsa::rozsa::sziv::puszi: Tegnap is ki tudtuk használni a jó időt, délután a temetőben jártunk. Ma délután fodrászlátogatás van betervezve, Katinak még a héten a Gyógyfürdőben telnek a délelőttjei. Ha elfogyott az ablakod, szívesen látunk! :D:nap::nap::nap::sziv::puszi:
ROSE01
Előzmény megjelenítése
ilente52:
Kedd 07:05
Sziasztok! :haliho::viraglobalo::viraglobalo::viraglobalo:
Szép napot kívánok mindenkinek! :oleles:
Ma, azaz október 16-án van az Élelmezési világnap:
http://elelmezes.hu/hirek/reszletek/elelmezesi-vilagnap
A kenyér világnapja is ma van, itt pár érdekesség is olvasható a kenyérről:
http://szerkeszto.gportal.hu/gindex.php?pg=35281191
Patanyónknak, Eramamának, Dittinek és mindenkinek, akinek szüksége van rá: :sziv::vudu::sziv::vudu::sziv::vudu::sziv::vudu::sziv::vudu::sziv::puszi:
ROSE01:
Kedd 06:41
Szia István, mára is csupa jót kívánok nektek. Ahogy hallottam, szombatig még jó idő lesz, lehet élvezni az utolsó napos napokat. Nálam ablaktisztítás lesz. Tartalékba:vudu::vudu::vudu::vudu:
:oleles::puszi::sziv:
ilente52
Előzmény megjelenítése
Szövegméret: 10px | 12px | 14px