12345678910111213141516...30

Meggi:
Tegnap 09:33
Szia István! :haliho::haliho::köszi::viraglobalo::viraglobalo::viraglobalo: vázába raktam, a KV-t pedig most iszom éppen. Finom.
Ezt meg én küldöm::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::puszi::sziv::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu:
ilente52
Előzmény megjelenítése
ilente52:
Tegnap 09:02
Sziasztok! :haliho::viraglobalo::viraglobalo::viraglobalo:
Szép napot kívánok mindenkinek! :oleles:
Itt a finom kávé: :kave::kave::kave::kave::kave::angyal::kave::angyal::kave: :angyal::kave::sziv::puszi:
Ma Sára nap van, boldog névnapot, nagyon jó egészséget kívánunk minden névnaposnak, aki ezen a napon tartja névnapját! :rozsa::rozsa::rozsa::sziv::puszi:: torta :
Vudu megy Patanyónknak, Marykának, Eramamának, DudiÁgi derekára, és mindenkinek, akinek szüksége van rá! :sziv::vudu::sziv::vudu::sziv::vudu::sziv::vudu::sziv::vudu::sziv::puszi:
ROSE01:
Csütörtök 21:08
:sziv:: szépálmokat ::sziv:
ilente52:
Csütörtök 20:37
Elköszönök mára, jó pihenést, jó éjszakát kívánok mindenkinek. BYEBYE:sziv::puszi:: szépálmokat :
ilente52:
Csütörtök 20:08
Addig is várunk egy-egy beköszönésre Jocó! :D:haliho:
gjoco45
Előzmény megjelenítése
ilente52:
Csütörtök 20:07
Ez nem Win10-es probléma, a feltelepített szövegszerkesztőd nem ismeri az MS World .doc kiterjesztésű fájlokat. Ebben azért tudok segíteni. A FlashPlayer frissítés sem op. rendszer függő, ebben is tudok segíteni. Szkájpon meg tudjuk beszélni, hogy mikor tudunk összejönni? =)=)=)
Meggi
Előzmény megjelenítése
gjoco45:
Csütörtök 19:45
Szia Isván! Nem olyan forrón eszika kását, minden új érdekes, Ha megunom lehet többet leszek itt,mint a játékon :):D:haliho:
Sziasztok :)
Meggi:
Csütörtök 19:31
Semmi gond István, akkor keresek valami más megoldást. Csak attól rettegek, hogy majd itt is jön a Flash Player-probléma, és akkor nem tudok játszani. Most egyébként a legnagyobb gondom az, hogy nem tudom megnézni a .doc kiterjesztésű fájlokat, mert valamit rosszul csináltam / gondolom/, és mindig ugyanaz jön ki, ha próbálkozom.
ilente52
Előzmény megjelenítése
ilente52:
Csütörtök 19:20
:haliho::haliho::haliho: Szia Jocó, szép estét neked is! Nem vagyunk egyformák, nekem a csevegés jött be az elején, aztán a játékra is rávetődtem. Ismered a mondást: kinek a pap jön be, kinek a paplan! :csodas::csodas::csodas:
gjoco45
Előzmény megjelenítése
Szövegméret: 10px | 12px | 14px