1...15161718192021222324252627...27

ilente52:
Szombat 21:44
Na, elég belőlem mára. Jó pihenést, jó éjszakát kívánok mindenkinek. BYEBYE:sziv::puszi:: szépálmokat :
ilente52:
Szombat 21:43
Fene se tudja, lehet, hogy jó humora volt a tanár úrnak, és hát tanárosan viszontkívánta. Azért az feltűnőbb lett volna, ha azt mondja, hogy a tiétekbe se sétapálca. :csodas::fetreng2::fetreng2::fetreng2:
dudasagi51
Előzmény megjelenítése
dudasagi51:
Szombat 20:28
Erről eszembe jutott egy csúnya megtörtént eset. Középiskolás osztálytársaim mentek az úton, az út másik oldalán ellenkező irányban a földrajztanárunk. A fiúk odaköszöntek neki, hogy ló..sz a se..ébe, tanár úr! Ő visszaköszönt a kalapját levéve: nektek is, fiúk! Szegény, ha hallotta volna....:futty::futty:
ilente52
Előzmény megjelenítése
ilente52:
Szombat 20:11
Szia Ági! :rozsa::rozsa::rozsa::sziv::puszi: Tapasztaltam ám, hogy aki akarja, az megérti a hortobágyi tájszólásban prezentált idegennyelvi közlendőnket, pláne, ha megfelelő gesztikuláció kíséretében hangzik el. Nekem is vidáman és kórusban visszaköszöntek (legalábbis én úgy értékeltem) a német turisták, amikor erősen hiányos és kezdő angolos nyelvtudásomat kiegészítve némettel szó szerint úgy köszöntöttem őket, hogy kinek guten, kinek tág! Nemkülönben németes évfolyamtársam köszönetét is megértették az angolul valamelyest értő külföldiek, amikor elhadarta, hogy Szenkju veri a macskát. :fetreng2::fetreng2::fetreng2:
dudasagi51
Előzmény megjelenítése
dudasagi51:
Szombat 19:53
Lackó is így járt valahogy a németeknél, de ott nincs fordító.Mostanra már beszél valamennyire, de közben kifejlesztette a mutogatást mesterfokra. :yes::yes::sziv::puszi:
ilente52
Előzmény megjelenítése
dudasagi51:
Szombat 19:51
Szia István! Először azt hittem, félreolvastam.:fetreng2::fetreng2:Aztán tovább olvastam.:yes::yes: Jó napod volt.:sziv::puszi::haliho::haliho:
ilente52
Előzmény megjelenítése
ilente52:
Szombat 19:41
Sziasztok! :haliho::viraglobalo::viraglobalo::viraglobalo:
Szép estét kívánok mindenkinek! :oleles:
Jól telt a nap. Először is együtt ebédeltünk a 3 unokás családdal, aztán elmentünk kedvenc sógoromhoz is. Sikerélményem volt. mert sikerült üzembehülyéznem az új cordless telefonját. Először én voltam a hülyébb, mert német menüje volt, aztán meg a telefon, mert sikerült belőle magyar menüt kihoznom. Hát az ékezet nélküli menük még hagyján, de a magyar fordításuk az katasztrofialis. Persze hogy katasztrofális, de az adott fordítást jól érzékelteti.
:csodas::csodas::csodas: Levezetésnek 1-2 kép kirakása tán belefér a mai napba.
dudasagi51:
Szombat 19:12
Ksz!:köszi::haliho::haliho::puszi:
haryka
Előzmény megjelenítése
haryka:
Szombat 16:43
Egs!:jovolt::csodas::haliho::oleles::haliho::puszi:
dudasagi51
Előzmény megjelenítése
Szövegméret: 10px | 12px | 14px