12345678910111213...13

paris:
Tegnap 18:15
Jobbulást Patanyónknak!:sziv::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::sziv::puszi::oleles::simi:
Szerintem,akár a szomszéd is,ha bemenne a hivatalba és elmondaná a tényállást a Szociális osztályon,kimennének környezettanúlmányra és segítenének.....ha akarnak=)!
ilente52
Előzmény megjelenítése
ilente52:
Tegnap 17:31
Néhány perce beszéltem Patanyóval. Pár napja otthon rehabilitálódik, de egyelőre nincs segítsége, egyedül próbálja megoldani a napi teendőket. Úgy tudom, lehet igényelni díjmentesen gondozót rászorultsági alapon. Ki tudja, háziorvosnál vagy PM hivatalban kell kezdeményezni?
Internetje egyelőre nincs, és a mobil telefonjának a töltése sincs rendben :(
Tolmácsolom köszönetét a jókívánságokért, vudu özönért! Patanyós homloksimijét sem felejtem el, puszil mindenkit! :oleles::oleles::oleles::simi::simi::simi::simi::simi::sziv::puszi: Mielőbbi gyógyulást kívánunk neki ezúton is! :vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::sziv::puszi:
ilente52:
Tegnap 17:29
Majd megtalálod amikor nem is keresed. Lehet, hogy a seprű kötelező közlekedési eszköz lesz a szigeten! :fetreng2::fetreng2::fetreng2::sziv::puszi:
nyafimaci
Előzmény megjelenítése
nyafimaci:
Tegnap 16:45
:köszi::köszi: a programajánlót=):hmm:A Boszorkány szigetről még nem hallottam /vagy nem emlékszem rá/:hmm:
ilente52
Előzmény megjelenítése
ilente52:
Tegnap 16:33
Jól gondolod, szétnéztem Szegeden, előtte még egy kis nyakmerevítésre is benevezhetsz: https://szeged.hu/hirek/25033/tuzijatek-elott-egi-parade-is-varja-a-szegedieket :D Nem tudom, hogy hol van Szegeden a Boszorkány-sziget (azt mondják, hogy oda jár a szegedi lány valahány, ott ragad rá a boszorkány tudomány), de ott is nagy buli lehet! :csodas::csodas::csodas::fetreng2::fetreng2::fetreng2::beee:
nyafimaci
Előzmény megjelenítése
nyafimaci:
Tegnap 16:04
A Tisza parton lesz valószínűleg, mert a belvárosi hídon közlekedő 5-ös troli nagyjából kilenctől terelő útvonalon jár
ilente52
Előzmény megjelenítése
ilente52:
Tegnap 15:30
Ha nem kell sokat menni miatta, ne hagyd ki! :D:sziv::puszi:
nyafimaci
Előzmény megjelenítése
ilente52:
Tegnap 15:29
Persze gondolhattam volna, mi is a debrecenit nézzük, már amit látunk belőle az ablakból, mert már nem a Nagytemplomnál tüzeskednek, hanem az Egyetem téren. 10 órakor kezdődik, így a tv-ben a láthatjuk a székesfővárosit is. Így aztán a környékünk kutyusai nem kapnak idegbajt. :D:sziv::puszi:
erzsip
Előzmény megjelenítése
erzsip:
Tegnap 15:07
Dehogy megyünk Pestre. Nálunk is van helyben minden évben. Ha szerencsénk van akkor látjuk az ablakunkból is.:puszi::puszi::puszi::puszi::puszi:
ilente52
Előzmény megjelenítése
Szövegméret: 10px | 12px | 14px