1...1112131415161718192021...21

erzsip:
Kedd 11:14
Szia Zsóka! Szép napot! Gyógyulgat a kis család?Egy kis segítség :vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu:
paris
Előzmény megjelenítése
erzsip:
Kedd 11:11
Szia István! Szép napot, jó rakosgatást. :puszi::puszi::puszi::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu:
ilente52
Előzmény megjelenítése
erzsip:
Kedd 11:10
Szia Klárika! Nagyon is tudom mit érzel most, néhányszor már átéltem én is. De nyugodj meg minden rendben lesz. Jó egészséget a kismamának és a kisbabának. :puszi::puszi::puszi::puszi::puszi::puszi::puszi::puszi::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu:
haryka
Előzmény megjelenítése
erzsip:
Kedd 11:07
Szia Rozka! Együtt érzek veled, jó, hogy szerető családod kicsit enyhiti fájdalmadat. :puszi::puszi::puszi::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu:
Rozka
Előzmény megjelenítése
erzsip:
Kedd 11:05
Sziasztok! Mindenkinek szép napot! Rászorulóknak :vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu:
paris:
Kedd 11:03
Sziasztok,szép napot....vudum és együttérzésem Rozkának:sziv::vudu::vudu::vudu::puszi::oleles::simi:Kismamának sok szerencsét és egészséget,persze a babának is!:sziv::vudu::vudu::vudu::sziv::simi:
:sziv::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::sziv::puszi::oleles::simi:
Meggi:
Kedd 11:02
Szia Rozka!:puszi::puszi::sziv:
Együtt érzek Veled! Az én Apukám tegnap lett volna 92 éves.Sírtam is egyet a verseden./a Facebookon olvastam/:sir:sir
Rozka
Előzmény megjelenítése
Meggi:
Kedd 10:57
Szép napot Klárika! gondolatban én is Veled vagyok! Minden rendben lesz! Ezzel én is besegítek::vudu::vudu::vudu::vudu::puszi::sziv::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu: Majd júliusban visszakérem :yes::yes::D:D:D
haryka
Előzmény megjelenítése
Meggi:
Kedd 10:53
Sziasztok! Szép napot!:puszi::puszi::sziv::haliho:

Úgy látom, ma is szükségünk lesz rá::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::puszi::sziv::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::puszi::sziv:
Szövegméret: 10px | 12px | 14px