1...56789101112131415161718192021...28

ilente52:
Csütörtök 20:07
Ez nem Win10-es probléma, a feltelepített szövegszerkesztőd nem ismeri az MS World .doc kiterjesztésű fájlokat. Ebben azért tudok segíteni. A FlashPlayer frissítés sem op. rendszer függő, ebben is tudok segíteni. Szkájpon meg tudjuk beszélni, hogy mikor tudunk összejönni? =)=)=)
Meggi
Előzmény megjelenítése
gjoco45:
Csütörtök 19:45
Szia Isván! Nem olyan forrón eszika kását, minden új érdekes, Ha megunom lehet többet leszek itt,mint a játékon :):D:haliho:
Sziasztok :)
Meggi:
Csütörtök 19:31
Semmi gond István, akkor keresek valami más megoldást. Csak attól rettegek, hogy majd itt is jön a Flash Player-probléma, és akkor nem tudok játszani. Most egyébként a legnagyobb gondom az, hogy nem tudom megnézni a .doc kiterjesztésű fájlokat, mert valamit rosszul csináltam / gondolom/, és mindig ugyanaz jön ki, ha próbálkozom.
ilente52
Előzmény megjelenítése
ilente52:
Csütörtök 19:20
:haliho::haliho::haliho: Szia Jocó, szép estét neked is! Nem vagyunk egyformák, nekem a csevegés jött be az elején, aztán a játékra is rávetődtem. Ismered a mondást: kinek a pap jön be, kinek a paplan! :csodas::csodas::csodas:
gjoco45
Előzmény megjelenítése
ilente52:
Csütörtök 19:16
Sajnos, nagyon lemaradtam az új technikákról, a Win10 is ismeretlen számomra. Biztosan elboldogulnék vele, de hogy tanácsokat adjak, arra nem vállalkozom. Biztosan érdemes lenne testre szabni, ahogyan a többi op. rendszerrel is tettük, de ebben még nem tudok segíteni. :(:bocsi:
Meggi
Előzmény megjelenítése
gjoco45:
Csütörtök 18:56
Szép estét mindenkinek, Annyira belejöttem a játékba,hogy még időm sincs írni :) Nagyon élvezem,hogy meddig nem tudom,olyan vagyok mint a gyerek,mindig új és újjátékra vágyom : Pihentető szép estét :) :)
Meggi:
Csütörtök 18:24
Szia István! Merényletre készülök ellened. Új gépem van, Windows 10-zel, és egy csomó dolgot nem tudok / remélem csak még/ Meg kellene operálni egy kicsit.Gondolom úgy mint a régit, főleg Neked...én meg csak szemlélném. Ha egyszer ráérnél, és kedved is lenne hozzá, meg lehetne oldani? Ha nincs kedved vagy időd rá, nyugodtan mondd meg, nem haragszom ám meg!:puszi::puszi::sziv::puszi:
ilente52
Előzmény megjelenítése
ilente52:
Csütörtök 18:15
Szia Meggi, köszi a vudut, szép estét neked is! :köszi::köszi::köszi::rozsa::rozsa::rozsa::sziv::puszi:
Meggi
Előzmény megjelenítése
ilente52:
Csütörtök 18:14
De szép tripla! :jovolt::jovolt::jovolt::hajlong::hajlong::hajlong::helo:
enigma
Előzmény megjelenítése
Szövegméret: 10px | 12px | 14px