1...4567891011121314151617181920...20

ROSE01:
Péntek 09:43
:haliho::nap::nap::nap::nap: & :vudu::vudu::vudu::vudu::):oleles::puszi::puszi::sziv:
ilente52:
Péntek 07:56
:haliho::haliho::haliho: Szia Ági, köszi a vudut, egészségedre a kávét, szép napod legyen! :köszi::köszi::köszi::rozsa::rozsa::rozsa::sziv::puszi::nap::nap::nap::sziv::puszi:
Agnes592
Előzmény megjelenítése
ilente52:
Péntek 07:55
Szia Erzsi, köszi a vudut, szép napot neked is! :köszi::köszi::köszi::rozsa::rozsa::rozsa::sziv::puszi::nap::nap::nap::sziv::puszi:
erzsip
Előzmény megjelenítése
ilente52:
Péntek 07:54
Sziasztok! :haliho::viraglobalo::viraglobalo::viraglobalo:
Szép napot kívánok mindenkinek! :oleles:
Hozom a friss kávét: :kave::kave::kave::kave::kave::angyal::kave::angyal::kave: :angyal::kave::sziv::puszi:
Ma Beáta nap van, boldog névnapot, nagyon jó egészséget kívánunk minden Beának, Beusnak, Beácskának és a többi becézett névrokonuknak! :rozsa::rozsa::rozsa::sziv::puszi: : torta :
Március 22 a víz világnapja, a legaktuálisabb információk itt találhatók:
http://www.maviz.org/fogyasztoi_informaciok/honnan_ered_a_csapviz_magyarorszagon
Patanyónknak, Eramamának, Dittinek és mindenkinek, akinek szüksége van rá: :sziv::vudu::sziv::vudu::sziv::vudu::sziv::vudu::sziv::vudu::sziv::puszi:
Agnes592:
Péntek 07:03
Jó reggelt, kellemes, szép napot Neked is! :):nap::puszi:
erzsip
Előzmény megjelenítése
Agnes592:
Péntek 07:02
Jó reggelt. Kellemes, vidám napot kívánok! :haliho::kave:
Rászorulóknak: :vudu::vudu::vudu::oleles::puszi::vudu::vudu::vudu:
erzsip:
Péntek 06:36
Sziasztok! Szép napot mindenkinek! Rászorulóknak :vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::sziv::puszi:
ilente52:
Csütörtök 20:57
Gyomorfekéllyel nem kellett küzdenem, de a füves Gyuri bácsi tanácsára jól emlékszem: sült krumplit ajánl a fekélyes gyomor védelmére: http://szelidgyogymodok.hupont.hu/177/gyuri-bacsi-a-bukkszentkereszti-fuvesember-tanacsai
Annak azért nagyon örülök, hogy a nehezén hamar túl vagy.
Ó, de kedves szavakkal gyógyítasz! Megyek is lefeküdni, hogy ezzel zárjam a napot. :köszi::köszi::köszi::sziv::puszi: Jó pihenést, jó éjszakát kívánok mindenkinek. BYEBYE:sziv::puszi:: szépálmokat :
Agnes592
Előzmény megjelenítése
Agnes592:
Csütörtök 19:38
Köszönöm szépen a vudut! :puszi::sziv: Ma már sokkal jobb, holnap meg úgy leszek, hogy aludtam rá egyet. :-D Krumplipüré, kis vajon sült virsli már megy, csilis bab holnap már jöhet! Volt, amikor szalonna hagymával volt a gyógyszer, akkor tudtam, minden rendben. :D
Kedves feleséged javulásának örülök, továbbra is megy a vudu, és akkor kisebb uncsidnak betegség ellen: Hogy a manó vigye el messzire, kutya, macska segítsen nekije. (így jön ki :D) Őzike és százszorszép gyógyulásról mesél. Volt egy hapci, lázas volt, betakarta nagyanyó és nagyapó. Ott figyelték csendesen, hogy álmodik a kisgyerek. Szemük fénye ragyogott, le ne rúgd a takarót. S mindez milyen jót tett neki, kicsi gyermek nyugton ébredezik. Semmi baj kis ember, nyugalom, manó jön, s elviszi bajod. :sziv: Bocsánat, nem az igazi, de szívből jött. :):sziv::vudu:
ilente52
Előzmény megjelenítése
Szövegméret: 10px | 12px | 14px