1...234567891011...11

ilente52:
Hétfő 21:55
:haliho::haliho::haliho: Kedves Eramama, a napi vuduval és a jókívánságokkal továbbra is szeretnénk segíteni. Remélem, a szemed sokat javulr, és bízom benne, hogy az új gyógyszer a kezeid állapotán is javít. És segítsen az is, hogy segítő társra találtál! :jovolt::jovolt::jovolt::rozsa::rozsa::rozsa::sziv::puszi:
banfalvine42
Előzmény megjelenítése
Dittina:
Hétfő 14:50
Sziasztok, szia István! :puszi::puszi::puszi::haliho::haliho::haliho:
Köszönöm az eddigieket, és hogy rólam is megemlékezel a reggeli jókívánságokban! Csütörtökön megyek vissza a háziorvoshoz, addig nagyon szorítsatok, hogy tiszta legyen már a tüdőm, mert megint beutalnak mindenhová akkor. Másik fajta antibiotikumot kaptam, és én úgy érzem, hogy javulok, csak még egy kicsit lassan. Turbófokozatra kellene kapcsolnom a szervezetemet.
Én is küldöm mindenkinek: :vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::nap::nap::nap::oleles::oleles::oleles:
ilente52
Előzmény megjelenítése
paris:
Hétfő 09:56
Drága Erám!Köszönöm a jókívánságaidat én sem tudok jobbat kívánni neked,de azt szívből!Hál' Istennek semmi komoly bajom nincs!Unokáim néha lefárasztanak,de addig a jó,remélem sokáig így lesz még!=):jovolt::jovolt::jovolt:
Szép napod és heted legyen neked is!:sziv::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::sziv::puszi::sziv::puszi::sziv::puszi::oleles::oleles::oleles::viraglobalo:
banfalvine42
Előzmény megjelenítése
banfalvine42:
Hétfő 09:50
Ilente! Köszönöm a reggeli üdvözléseket, vudukat kávét és a napi tájékoztatásokat! Remélem egészségileg még birjuk, türelemmel. Most kisérleteznek gyógyszert beállitani a kezeimre, a régi már nem elég, remélem valamennyit segit. Sok szeretettel gondolok mindenkire ! Üdv. Era mama:puszi::puszi::puszi::puszi::sziv::puszi::puszi::puszi::vudu::vudu::vudu::vudu::vudu::rose::rose::rose::haliho::haliho::haliho:
ilente52:
Hétfő 09:45
:haliho::haliho::haliho: Szia Magdi, szép napot neked is! :rozsa::rozsa::rozsa::sziv::puszi:
dadli2014
Előzmény megjelenítése
ilente52:
Hétfő 09:43
Szia Zsóka, egészségedre a kávét, és köszi a vudut! :köszi::köszi::köszi::rozsa::rozsa::rozsa::sziv::puszi: Mindjárt kezdem a hétfői konzultációt, aztán meg elmerülök a bevállalt munkámba. Szép napod legyen! :nap::nap::nap::sziv::puszi:
paris
Előzmény megjelenítése
banfalvine42:
Hétfő 09:41
Pariskám! Látom igen karcsú vagy, csinos, remélem egészségileg is rendben,amit szivből kivánok. Gyönyörüek az Unokák, sok erőt, türelmet ! Szép napot kivánok!Szeretettel Era mama:puszi::puszi::puszi::sziv::puszi::puszi::puszi::viraglobalo::viraglobalo::viraglobalo:
paris:
Hétfő 09:33
Sziaaa.....szép napot!:nap::nap::nap::haliho::)
dadli2014
Előzmény megjelenítése
dadli2014:
Hétfő 09:30
sziasztok!!!!! :nap::nap::nap::nap::nap:
Szövegméret: 10px | 12px | 14px